Despre noi

Comisiile AMFM Hotarari si decizii Liga a IV-a Liga a V-a Cupa Romaniei OLD BOYS Campionat copii si juniori Campionat Minifotbal Futsal Comisia municipala a arbitrilor: Scoala de arbitrii de fotbal Formulare Regulamente Contact
Grupa 1 Grupa 2
   Statutul AMFB  Organigrama / Organizarea AMFB
 
  SCURT ISTORIC AL Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti
 
  In Bucuresti, campionate de fotbal la nivelul capitalei s-au organizat inca inainte de razboi, incepand de prin anii ’30. Existau doua categorii: “Promotie” si “Onoare”, care aveau sa se pastreze si dupa 1945. Organizarea acestor campionate se afla in sarcina unei asociatii a fotbalului bucurestean, precursoare a actualei A.M.F.B.
 
 Dupa 1950, Organizatia Sportului Popular, care activa atat la nivel national, cat si in orasele resedinta de regiune, inclusiv in Bucuresti, data fiind amploarea pe care a luat-o fotbalul in intreaga tara, a diversificat nivelurile competitiilor, in capitala aparand, de pilda, campionate si la nivelul sectoarelor, inclusiv pe ramuri profesionale, cum erau campionatul studentesc, campionatul cooperatiei ori campionatul constructorilor.
 
Dupa aparitia in anii ’70, la nivel national a U.C.F.S. si apoi C.N.E.F.S., in Bucuresti au functionat pe rand Consiliul Municipal pentru Cultura fizica si Sport, apoi Oficiul Municipal pentru educatie fizica si sport si Comisia Municipala de Fotbal.
 
 Dupa evenimentele din 1989 si in sport au fost create noi structuri. Astfel, in 1992 a fost infiintata Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, continuatoarea legitima a fostei Comisii Municipale de Fotbal, asociatie ce conduce si in prezent fotbalul la nivel bucurestean
 
Scopul declarat al AMFB este organizarea si dezvoltarea practicarii fotbalului in municipiul Bucuresti, dar si stabilirea, mentinerea si dezvoltarea legaturilor dintre oficiali, jucatori, cluburi, asociatii sau orice alte grupari fotbalistice afiliate asociatiei.
 
 Se poate observa ca, incepand din 1992, sub conducerea AMFB, gradul de organizare a campionatelor a crescut simtitor, calitatea  jocului de fotbal fiind de asemenea in crestere. Datorita acestei activitati prolifice, AMF a atras in fotbalul municipal, atat la nivel de seniori, cat si la copii si  juniori, un numar mare de asociatii, cluburi si grupari sportive, in prezent AMFB insumand nu mai putin de 85  membri afiliati.
 
Echipa AMF va asigura ca va continua sa militeze pentru dezvoltarea si mai buna organizare a fotbalului bucurestean si ureaza succes si rezultate cat mai bune tuturor membrilor afiliati.
 
 
Statutul Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti
 
 
Organizare + Organigrama Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti
 
 Comitet executiv: (Comitetul Executiv este organul de conducere executiva al A.M.F.B.)
 
 1  Presedinte: RUSU  MARIAN
 2  Vicepresedinte: ANTON DOBOS
 3  Membru: FLORESCU  MIHAI
 4  Membru: TOMA  ION
 5  Membru: CONSTANTINESCU GIURESCU
 6  Membru: NICOLAE MARODIN
     
     

 

 
Comitet de urgenta: (Comitetul de Urgenta este organul care solutioneaza problemele ce necesita luarea unor decizii imediate intre sedintele Comitetului Executiv)
 
 1  Presedinte: RUSU MARIAN
 2  Vicepresedinte: ANTON  DOBOS
 3  Membru: FLORESCU MIHAI
 

 
 
 
 
Despre noi    |    Liga a IV-a    |    Cupa Romaniei  |   Campionat copii si juniori    |   Futsal    |   Comisia municipala de arbitrii    |   Scoala de arbitrii    |    Contact  

  designed by Orlando

2010 © All Rights Reserved AMFB