Clasament  Jucatori suspendati   Delegari Liga IV   Program Liga IV Echipe inscrise in campionat Liga IV Rezultate Tur 2012-2013

 

 

            

                                                                                          

                                                                                           ATENTIE!!

 

 

           Datorita conditiilor de timp nefavorabil, precum si a prognozei meteo ptr. urmatoarele zile, ultima etapa de   la Liga IV, Liga V , Old-Boys, respectiv jocurile de juniori, copii si minifotbal care se disputa pe teren descoperit, se amana ptr. o data care va fi comunicata ulterior.

 

REGULAMENT

Privind sistemului competitional LIGA a - IV – a

 INCEPAND CU EDITIA 2015 - 2016

 

 

PREAMBUL

         Urmare a analizei efectuate de reprezentantii formatiilor din Liga a–IV–a, privind nivelul scazut al performantelor echipelor participante la campionatul municipal, cat si slaba reprezentare a fotbalului bucurestean in jocurile de baraj pentru promovarea in Liga a–III–a, s-au avansat o serie de sugestii privind modificarea sistemului competitional, care in esenta presupun constituirea unei serii cu echipe puternice care sa asigure un nivel competitional superior restul echipelor urmand sa participe in Liga a-V-a.

Acest lucru poate determina cresterea calitatii disputei sportive, existand o serie valorica care sa dispuna de conditii superioare de pregatire si concurs, asigurand totodata posibilitatea ca echipele din Liga a-V-a, in urma pozitiei ocupate in clasamentul final sa castige dreptul de a promova in esalonul superior. Se presupune ca echipele din cadrul Ligii a-IV-a vor disputa partide mult mai echilibrate, factorul tactic si  fizic capatand valente superioare si ca prin acest sistem nivelul valoric al competitiei poate crea premisa unui sistem competitiv la nivel superior.

S-au aprobat urmatoarele modificari ale sistemului competitional :

 

1. SISTEM DE ORGANIZARE - DESFASURARE

 

1.1. Campionat cu o  serie valorica, in sistem toamna-primavara

1.2. Echipele care participa in editia de campionat 2015/2016, sunt obligate sa asigure pe toata durata jocului ordinea si siguranta la stadion, cu agenti de paza si forte de ordine.

 

2. PROGRAM DE DESFASURARE A  ACTIVITATII COMPETITIONALE

 

2.1. Etapele vor fi programate in cursul saptamanii, de regula vinerea. Datele de disputare a jocurilor precum si orele de disputare ale acestora vor fi cele mentionate de fiecare echipa in fisa de inscriere care se depune in mod obligatoriu la inceputul fiecarui campionat si de care se va tine seama la programarea jocurilor pe parcursul campionatului. Schimbarea programarii jocului se poate face numai in conformitate cu prevederile R.O.A.F.

2.2. Campionatul se va finaliza cu minimum 7 zile calendaristice inainte de primul joc de baraj pentru promovarea in Liga a-III-a, echipa ocupanta a locului 1 dupa disputarea tuturor jocurilor din campionat urmand sa fie declarata direct campioana Municipiului Bucuresti la Liga a-IV-a;

2.3. Echipele care in urma disputarii tuturor jocurilor din campionat se vor clasa pe ultimele 2 locuri vor retrograda direct  in Liga a-V-a

2.4. Vor promova in Liga a-IV-a echipele care, dupa disputarea tuturor jocurilor din campionat, se vor clasa pe primele 3 locuri in campionatul de Liga a-V-a. In cazul in care echipa campioana la Liga a-IV-a nu va accede in Liga a-III-a, vor promova din            Liga a-V-a in Liga a-IV-a doar echipele clasate pe primele 2 locuri.

2.5. Se va evita, pe cat posibil, programarea de jocuri in etape intermediare.

2.6. Jocurile din Liga a–IV–a vor fi programate in etape curente in zilele de vineri, iar cele intermediare in zilele de marti. Compartimentul competitii seniori isi rezerva dreptul de a efectua programari de jocuri si in alte zile decat cele precizate mai sus, in situatii bine justificate ;

 

3. SISTEMUL DE JOC

 

3.1.  In cadrul campionatului de Liga a-IV-a seniori, se vor aplica prevederile R.O.A.F.  si cele ale prezentului regulament.

3.2. Echipele care participa in editia de campionat 2015/2016 trebuie sa aiba in teren minim 2(doi) jucatori U19 pe toata durata jocului.

 

 

 

4. ECHIPAMENTUL DE JOC

 

4.1. In vederea disputarii unui joc oficial in cadrul competitiilor organizate de A.M.F. Bucuresti, echipele considerate ca fiind gazda sunt obligate sa prezinte la teren echipamentul de joc si echipamentul de rezerva, pentru cazul in care se constata necesitatea schimbarii echipamentului.

4.2. Obligativitatea schimbarii echipamentului cade in sarcina echipei gazda.

 

 

5. ASISTENTA MEDICALA

 

5.1.  Conform prevederilor R.O.A.F., pentru disputarea unui joc oficial, echipa organizatoare este obligata sa prezinte la teren 2 autosanitare sau  2 autoturisme inscriptionate cu cruce rosie pe fond alb, dotate cu trusa medicala pentru acordarea primului-ajutor.

Numerele de inmatriculare ale acestor mijloace de transport vor fi inscrise in raportul de arbitraj.

Aceste mijloace de transport trebuie sa stea la dispozitie in incinta sau in imediata apropiere a terenului, pe toata durata jocului.

5.2. A.M.F. Bucuresti nu isi asuma nicio raspundere in caz de accidentare a jucatorilor la antrenamente sau in timpul jocurilor amicale sau oficiale, conform prevederilor R.O.A.F.

 

 

6. DISPOZITII  FINALE

 

6.1. Prezentul Regulament a fost aprobat in sedinta Comitetului de U*rgenta din data de 01.09.2015 si intra in vigoare incepand cu prima editie de campionat.

 

Turul ligii a IV a      
Programul jocurilor din 04/05.11.2015    
LIGA IV,etapa 13
# echipe   arbitri
1 PROGRESUL BUC ASF FRATIA A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  05.12.2015 A2:   
  Ora: 12:00 R:   
  Stadion VIITORUL Obs:   
2 AS ROMPRIM METALOGLOBUS A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  04.12.2015 A2:   
  Ora: 12:00 R:   
  Stadion ROMPRIM Obs:   
3 AFC COMPREST ACS LSM A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  04.12.2015 A2:   
  Ora: 13:00 R:   
  Stadion COMPREST Obs:   
4 CS ELECTRICA UNIREA TRICOLOR A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  05.12.2015 A2:   
  Ora: 14:00 R:   
  Stadion ROCAR Obs:   
5 AS EL-APARATAJ AS TERMO  A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  05.12.2015 A2:   
  Ora: 14:00 R:   
  Stadion EL-APARATAJ Obs:   
6 SC FC SPORTUL ST CS VICTORIA A:   
  seria 1  A1:  
  Data:  04.12.2015 A2:   
  Ora: 13:00 R:   
  Stadion AGRONOMIA Obs:   
  echipe   arbitri
7 VK SOCCER AS VENUS 1914 A:   
  seria 2  A1:  
  Data:  05.12.2015 A2:   
  Ora: 14:00 R:   
  Stadion AVERSA(D. GANEA) Obs:   
         

 

 

 

 

 

 

                                                    

 

 

 

 

                                                                                                                              

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre noi    |    Liga a IV-a    |    Cupa Romaniei  |   Campionat copii si juniori    |   Futsal    |   Comisia municipala de arbitrii    |   Scoala de arbitrii    |    Contact  

  designed by Orlando

2010 All Rights Reserved AMFB