Blog

Cupa Bucurestiului

Prin hotararea Comitetului Executiv, din august  2015, s-a aprobat includerea in programul competitional 2015 – 2016 a reluarii competitiei de traditie “CUPA BUCURESTIULUI”.

S-a hotarat ca aceasta sa se desfasoare incepand cu prima saptamana de dupa ultima etapa a campionatului editia 2015 – 2016.

Sunt inscrise, fara a se percepe taxe de inscriere, toate echipele participante in campionatul 2015 – 2016, confom sistemului “CUPA ROMANIEI”. La grupele de varsta unde sunt inscrise un numar mare de echipe se vor juca doua tururi eliminatorii in sistem tur – retur, iar, daca dupa aceste jocuri, rezultatul este egal, criteriul de departajare va fi  numarul de goluri mai mare inscrise in jocul din deplasare. Daca si dupa acest criteriu echipele sunt la egalitate, se vor executa 5 lovituri de departajare din punctul de pedeapsa. Daca dupa cele 5 lovituri echipele nu pot fi departajate se va executa cate o lovitura, pe rand, fiecare echipa, pana cand se va stabili castigatoarea.  Echipele castigatoare, dupa cel de al doilea tur eliminatoriu, vor fi repartizate in grupe din care se vor califica in faza superioara primele doua clasate care vor vor fi repartizate din nou in grupe.

Primele doua echipe clasate in aceste grupe se vor califica in semifinale. Castigatoarele jocurilor din semifinale vor disputa finala mare a competitiei, iar cele invinse vor juca in finala mica, pentru locurile 3 – 4.

Vezi aici si programarile pentru competitie: https://amfb.ro/competitii/cupa-bucurestiului/