Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 22 ianuarie 2021

Intrunit astazi, 22 ianuarie, Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat, tinand cont de efectele provocate de virusul SARS – CoV – 2 si venind in intampinarea dorintei cluburilor de a avea continuitate pentru jucatorii care au incheiat sau care vor incheia perioada junioratului, urmatoarele:

1. Mentine reducerea cu 25%, pentru editia 2020-2021, a cuantumului taxelor de inscriere in campionat (in eventualitatea in care exista locuri disponibile), a cererilor pentru jucatorii nou legitimati si a operatiunilor de transfer a jucatorilor. De aceasta dispozitie vor beneficia echipele care nu au datorii catre Asociatie.

2. Aproba crearea unei editii pilot, incepand cu editia curenta a campionatului, la categoria U20 (jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 2001). Pentru aceasta categorie nu va fi perceputa taxa de inscriere. Cuantumul baremurilor de arbitraj va fi cel al juniorilor U 19.

3. Aproba constituirea unei noi competitii din editia 2021-2022, respectiv campionatul municipal U21 (jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 2001). Pentru aceasta categorie nu va fi perceputa taxa de inscriere. Cuantumul baremurilor de arbitraj va fi cel al juniorilor U 19.