Blog

Sărbători fericite tuturor!

Dragi prieteni și colegi asociați,

Anul 2023 este pe cale sa se încheie, iar Crăciunul este întotdeauna un prilej extraordinar pentru noi toți să fim împreună, uniți de valori nobile, neafectate de clepsidra timpului.

Familia cuiva este principalul punct de referință pentru toată lumea, iar Asociația noastră, asemenea unui monolit, constituie un nucleu ce este un punct fix, care ne liniștește cu îmbrățișarea sa confortabilă și concretă.

Ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou trebuie să ne fie un moment reînnoit de bucurie și de liniște.

Conducerea si membrii Asociației noastre vor fi cu siguranță preocupați ca, alături de conducerea Federației Române de Fotbal și de membrii acesteia, să deschidă cât mai multe fronturi instituționale de interes comun pentru creșterea și dezvoltarea fotbalului românesc.

Cu felicitări și cu îmbrățișări pentru superba calificare obținută triumfător luna trecută, precum și cu nădejdea că echipa noastră națională va realiza, din nou, rezultate grandioase la turneul final al Campionatului European ce va avea loc în vara anului viitor, vă dorim ca Noul An să vă fie rodnic cu lucruri bune și înțelepte!

În numele conducerii Asociației noastre și al membrilor Comitetului Executiv, vă transmitem cele mai sincere urări de pace, de sănătate și de liniște! 

Crăciun fericit, alături de familiile Dumneavoastră!