Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 22 aprilie 2024

Intrunit in data de 22 aprilie a.c., Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat:

1. Valideaza candidaturile depuse de domnii Luminare Marian si Dragan Ilie Stefan pentru functia de Presedinte al Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti.

2. Stabileste ca accesul reprezentanților cluburilor / asociatiilor în incinta Muzeului CFR, situat in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 193B, sector 1 sa se faca începând cu ora 16. Parcarea autovehiculelor va fi facuta in zona adiacenta, cu respectarea indicatoarelor rutiere. La ședința Adunării Generale poate participa un singur reprezentant din partea fiecărui club / asociatie.

Accesul candidaților in sala va fi permis numai la momentul în care se va desfășura procesul electoral.

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti va distribui buletinele de vot pentru alegerea Presedintelui Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. Buletinul de vot va fi valid numai dacă reprezentantul clubului / asociatiei va nominaliza un candidat. Buletinele de vot care vor avea mentionate ambii candidati sau nu vor avea vreunul dintre candidati vor fi anulate.

Candidații vor avea dreptul de a își prezenta proiectul de candidatură printr-un discurs unic care nu va depăși cinci minute. Dreptul de a vorbi va fi acordat în ordine alfabetică.

Având în vedere prevederile Regulamentului cu privire la protecția datelor cu caracter personal, înregistrarea imaginilor foto sau video în timpul ședinței este interzisă. Încălcarea acestei dispoziții va fi sancționată prin excluderea din ședință.