Blog

Comunicat cu privire la Ordinul MTS nr. 1073/17.11.2016

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public in cursul zilei de astazi, Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti doreste sa faca urmatoarele precizari:

Acel ordin de ministru nu este, in opinia noastra, unul legal, datorita modului in care s-a desfasurat controlul asupra Asociatiei, dar si datorita masurilor impuse spre a fi implementate ulterior. Din acest motiv, am ales sa facem uz de dreptul nostru legal de a ataca in justitie acest ordin de ministru, in vederea indreptarii acestuia.
Prin urmare, pana la solutionarea definitiva a cauzei, singurul comentariu pe care il vom face este acela ca intre Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti si conducerea Ministerului Tineretului si Sportului nu exista vreo disputa, personala sau institutionala, acesta fiind mijlocul procedural prin care persoana vizata de un act administrativ individual poate cere modificarea lui.

In final, dorim sa mentionam, in mod explicit, ca, pana la solutionarea definitiva a cauzei, Ordinul MTS nr. 1073/17.11.2016 este suspendat de drept si nu produce efecte, astfel incat nu exista vreun motiv pentru care activitatea fotbalistica sa nu fie reluata conform programarii anuntate la finalul anului 2016.

Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti