Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 30 iunie 2020

Intrunit astazi, 30 iunie, Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat, printre altele, urmatoarele:

1. Tinand cont de prevederile Ordinului comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sportului, stabileste ca jocul de baraj pentru ocuparea celui de al patrulea loc in Play Off-ul Ligii a 4-a, precum si jocurile din Play Off sa se desfasoare numai daca se vor putea juca fara masurile suplimentare prevazute in Ordinele sus-amintite. Jocurile contand pentru baraj si Play Off vor avea loc in perioada 16-26 iulie a.c. Jocurile din cadrul Cupei Romaniei – faza municipala vor avea loc pana la data de 5 august a.c sau pentru o data ulterioara daca Federatia Romana de Fotbal va permite.

2. Jocurile de copii si juniori (n. 2001-2013), editia 2019-2020, nu se vor mai disputa, nefiind intocmite clasamente pentru niciuna dintre categoriile si seriile acestora.

3. Aprobarea disputarii Cupei Bucurestiului, editia 2020, la fotbal pe teren redus, in luna august a.c. Aceasta va reprezenta unicul criteriu de participare la fotbal pe teren redus pentru seriile care se vor desfasura prin acumulare de puncte ale editiei 2020-2021. Aceasta competitie va genera un numar suficient de jocuri pentru departajare. Nu va fi perceputa taxa de inscriere. Regulamentul sau va fi aprobat in urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv. Perioada in care se pot face inscrierile este 15-27 iulie. Jocurile vor avea loc in aer liber si, pe cat posibil, pe suprafata cu iarba.

4. Aprobarea desfasurarii Trofeului “AMFB”, editia I, la fotbal pe teren redus, in perioada 18-31 iulie a.c., daca masurile impuse de Guvern vor putea fi indeplinite. Nu se va percepe taxa de inscriere, iar contributia pentru fiecare joc va fi corespunzatoare categoriilor care se disputa fara acumulare de puncte. Perioada in care se pot face inscrierile este 1-15 iulie, prin e-mail sau telefonic, responsabil fiind Costel Bantescu. Jocurile vor avea loc in aer liber si, pe cat posibil, pe suprafata cu iarba.

5. Aprobarea prelungirii contractelor membrilor comisiilor jurisdictionale si componenta acestora pana la 1 septembrie a.c.

6. Liga a 4-a, editia 2020-2021, va debuta pe 28 august, perioada de inscriere fiind 27 iulie-14 august.

7. Liga a 5-a, editia 2020-2021, va debuta pe 6 septembrie, perioada de inscriere fiind 3-21 august.

8. Aprobarea perioadei 15-25 iulie a.c. ca fiind intervalul in care jucatorii amatori pot formula cerere de incetare a legitimarii, conform prevederilor art. 4, pct. 19, din RSTJF.

9. Aporba cuantumul taxelor si penalitatilor intocmai cum acestea sunt afisate pe site-ul Asociatiei.

 

Va reamintim ca toate cluburile care participa in competitiile municipale sunt obligate sa respecte prevederile Ordinelor Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sporturilor care fac referire la modalitatile premise pentru antrenament si jocuri.

Astfel, toate cluburile participante in competitiile municipale inteleg ca nu vor putea lua parte la alte competitii / turnee si nu vor permite jucatorilor sai sa o faca nici prin alte forme, in tara sau in strainatate, sub sanctiunea prevederilor legale si regulamentare. De asemenea, echipele care vor incalca aceste prevederi nu vor fi inscrise in editia 2020-2021 in seriile I sau care se desfasoara prin acumulare de puncte.