Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 15 aprilie 2021

Intrunit pe 15 aprilie, Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat, printre altele, urmatoarele:

1. Ia act de decizia cluburilor inscrise in editia 2020-2021 a Ligii a 4-a de a nu participa la finalizarea sezonului in formatul propus de Federatia Romana de Fotbal.

2. Convoaca reprezentantii cluburilor inscrise in editia 2020-2021 a Ligii a 5-a, pe 19 aprilie a.c., ora 12, la sediul Asociatiei, in conditiile stabilite de protocolul sanitar, in vederea stabilirii inceperii sezonului, conform ordinului comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sportului, precum si al protocolului medical elaborat de Federatia Romana de Fotbal.

3. Hotaraste inceperea competitiilor la juniori (n. 2002 – 2014), conform ordinul comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerului Tineretului si Sportului, precum si al protocolului medical elaborat de Federatia Romana de Fotbal., incepand cu 8 mai a.c. Particparea va fi optionala, fara finalitate la nivel national, termenul de confirmare fiind 23 aprilie a.c. Se va avea in vedere organizarea a doua etape saptamanal, astfel incat echipele sa poata disputa doua jocuri beneficiind de un test rapid efectuat.