Blog

Fotbal pe teren redus – locatii Arena Nationala. Informare acces

Stimati participanti,

Romania va fi gazda celui mai important turneu al jocului Dota 2 Championship. Fiind o competitie majora, organizatorii au ales locatia Arena Nationala, cel mai mare stadion din Romania.

Asadar, in perioada 27 septembrie – 20 octombrie a.c., accesul pentru jocurile la fotbal pe teren redus, categoriile 2011, Alb si Rosu, si categoriile 2012, Alb si Galben, va fi fi efectuat numai prin str. srg. Vasile Serbanica.

Singurele persoane admise in incinta Arenei Nationale, fara tichet de intrare sau abonament valabile pentru turneul sus-mentionat, sunt, pe baza de tabel nominal, semnat si stampilat de presedintele clubului, urmatoarele:

  • jucatorii participanti la jocurile acestor categorii;
  • antrenorii echipelor care participa la jocurile acestor categorii;
  • arbitrii delegati, pe zile de competitie;
  • observatorul delegat, pe zile de competitie;
  • asistentii medicali desemnati.

Insotitorii sunt rugati sa predea si sa astepte jucatorii la poarta de acces in incinta Arenei Nationale, situata la capatul aleii din str. srg. Vasile Serbanica.

Cluburile participante la aceste categorii sunt rugate sa transmita, pe adresa de e-mail secretariat@amfb.ro, tabelele cu jucatorii si antrenorii, pana pe 28 septembrie a.c., ora 14.

Fiecare antrenor, ca si responsabil al delegatiei clubului sau, va avea o copie a tabelului trimis catre AMFB pe care o va prezenta la accesul in incinta Arenei Nationale.

Va multumim pentru intelegere si sprijin!