Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 15 noiembrie 2021

Intrunit in data de 15 noiembrie, Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat, printre altele, urmatoarele:

1. Aproba ca protocolul medical aplicabil si in competitiile municipale este cel emis de Federatia Romana de Fotbal in data de 3 noiembrie a.c.. Acesta poate fi gasit accesand: https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2021/11/211103-Protocol-desfasurare-competitii.pdf.

2. In situatia in care starea vremii si situatia medicala generata de virusul SARS – CoV – 2 vor permite disputarea de jocuri, aproba prelungirea disputarii campionatelor de seniori, de juniori 11 la 11 si de fotbal pe teren redus pana pe data de 12 decembrie a.c., inclusiv cu jocuri din returul editiei de campionat 2021-2022.

3. Cu titlu de exceptie si numai pentru perioada 20 noiembrie – 12 decembrie a.c., jocuri din cadrul campionatelor la fotbal pe teren redus, seriile I si „colorate”, se pot disputa in devans sau amana. In situatia amanarii unor jocuri, acestea vor trebui disputate pana in data de 19 decembrie a.c., inclusiv. Aprobarea amanarii jocurilor sau disputarea acestora in devans se va face numai in scris, pe baza unor documente justificative intemeiate (ex. deplasari in strainatate, participari la cursuri de perfectionare ale antrenorilor, situatii medicale colective etc.).

Departamentul Competitii, prin compartimentele sale, va comunica si duce la indeplinire prezenta.