Blog

Superbet International Cup

Luând act de solicitarea organizatorilor Superbet International Cup, eveniment ce va avea loc pe Arena Națională, în data de 10 decembrie a.c., cu începere de la ora 13, aducem la cunoștință tuturor cluburilor participante în campionatele municipale că pot primi, în total, 5000 bilete pentru acces gratuit. Acestea vor fi disponibile numai pentru tinerii jucători și pentru antrenorii acestora.

Fiecare antrenor este rugat să conducă un grup de cel puțin 10 copii îmbracați, pe cât posibil, în echipamentul clubului pe care îl reprezintă. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, zona rezervată aflâdu-se la Inelul 3 al Peluzei Sud, sectoarele 308, 310, 312, 314, 316 și 318.

Pentru a intra în posesia biletelor, cluburile trebuie să trimită o solicitare pe adresa de e-mail secretariat@amfb.ro.

Părinții care doresc să ia parte la eveniment, sunt rugați să își achiziționeze bilete in sectoarele 302, 304 și 306, de pe site-ul www.entertix.ro.

Reamintim cluburilor că, în data de 10 decembrie a.c., programul etapelor din cadrul campionatelor municipale – juniori și fotbal pe teren redus – nu va suferi modificări, jocurile urmând a se disputa conform programului afișat în secțiunile dedicate.