Blog

Sedinta Comitetului de Urgenta din 5 octombrie 2018

Intrunit astazi, 5 octombrie 2018, Comitetul de Urgenta al Asociatiei a hotarat:

a. Aprobarea ca, pentru categoria juniorilor nascuti in anul 2003, editia 2018-2019 sa se dispute cu Play Off (primele cinci echipe clasate din fiecare serie) si, respectiv, Play Out (echipele clasate de la locul al saselea in jos).

In anul 2018 se vor programa cinci etape din retur, in perioada 3 noiembrie – 2 decembrie.

La finalul celor 18 etape ale sezonului regulat, 31 martie 2019, se va organiza Play Off-ul campionatului intre primele cinci echipe clasate din cele doua serii, urmand ca fiecare echipa sa joace impotriva celorlalte o singura data, acasa sau in deplasare (stabilit prin tragere la sorti), in total noua etape.

Punctajul cu care fiecare echipa va intra in Play Off este: cele clasate pe primele locuri in fiecare serie vor avea 4p., cele clasate pe locurile al doilea in fiecare serie vor avea 3p., …, cele clasate pe locurile al cincilea in fiecare serie vor avea 0p. Criteriile pentru departajare, in caz de egalitate de puncte, la finalul celor noua etape, sunt cele stabilite de ROAF.

Castigatoarea Play Off-ului va fi desemnata campioana municipala.

Pentru echipele clasate de la locul al saselea in jos, se va organiza Play Out, in acelasi sitem ca cel descris mai sus.

b. Aprobarea ca taxa pentru inscrierea la Licenta C – UEFA sa fie 600 lei pentru fiecare cursant.