Blog

Suport juridic acordat membrilor Asociatiei pe perioada pandemiei

Stimati membri,

Stim ca aceasta perioada este una dificila pentru toata lumea, atat din punct de vedere al faptului ca nu ne mai putem bucura de jocurile de fotbal, competitiile fiind suspendate, cat si din punct de vedere financiar.

Asociatia noastra a avut intotdeauna ca principal obiectiv sustinerea si dezvoltarea fotbalului bucurestean, iar, in aceasta perioada, mai mult ca oricand, ne dorim sa venim in sprijinul Dumneavoastra pentru a preintampina problemele ce ar putea impiedica repornirea activitatii sportive atunci cand va fi posibil.

Tinand cont de rolul pe care fotbalul il are in societatea noastra si de impactul lui in economia Romaniei, vom continua sa fim un partener al Statului si sa contribuim la repornirea economiei.

Implicit, vom aduce, ca si pana acum, o contributie semnificativa la parcursul intregii societati, pentru ca fotbalul inseamna valoare adaugata și prin prisma valentelor sociale și comunitare. Prin reluarea competitiilor putem sa contribuim la iesirea din anxietatea sociala. Acest lucru il putem face în prima fază chiar daca nu vom permite spectatorilor sa fie prezenti pe stadioane.

Astfel, dorim sa identificam toate problemele pe care le-ati intampinat in aceasta perioada si sa facem toate demersurile necesare pentru a gasi solutiile cele mai potrivite.

In acest sens, va invitam sa trimiteti pe adresa de e-mail secretariat@amfb.ro, pana la data de 17 aprilie,  propunerile Dumneavoastra ce vizeaza modificari legislative sau dificultatile intalnite in aceasta perioada.