Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 11 februarie 2022

Intrunit in data de 11 februarie, Comitetul Executiv al Asociatiei a hotarat, printre altele, urmatoarele:

1. Aproba prelungirea perioadei de transferuri pentru competitiile organizate la nivel municipal, juniori și seniori, pana cu 48 de ore inaintea datei de reluare a fiecărei competitii în parte, cu respectarea dispozitiilor art. 19, alin. 4, teza finala din RSTJF.

2. Aproba organizarea unui curs al Scolii municipale de arbitri, in perioada martie – iunie a.c.

3. Confirma componenta seriilor la fotbal pe teren redus pentru etapele care vor avea loc in perioada februarie – iunie a.c., formatul editiei curente fiind cuprins din tur-retur-tur, cu etape intermediare in perioada vacantelor scolare si in zilele libere, precum si programul jocurilor. Ultima etapa a editiei curente nu va avea loc mai devreme de ultima saptamana prevazuta de programa anului scolar 2021-2022. Aceasta masura se impune deoarece numarul jocurilor oficiale din ultimii doi ani a fost redus de situatia pandemica.

Cu titlu de exceptie, numai pentru etapele care au loc in luna februarie a.c., se pot disputa jocuri in devans, cu acordul scris al ambelor echipe si informarea in scris a Asociatiei.

4. In vederea constituirii loturilor municipale, Comisia Tehnica a Asociatiei va efectua actiuni de selectie pe toata durata desfasusrarii competitiilor.

5. Confirma componenta seriilor pentru campionatele de juniori 11 la 11, cu mentiunea ca, in situatia in care au fost completate locuri vacante, cluburile astfel participante vor disputa jocuri fara a acumula puncte.

6. Stabileste ca datele de disputare ale Play Off-ului editiei curente a Ligii a 4-a sa fie 21 mai, 28 mai si 4 iunie a.c., locatia urmand a fi stabilita ulterior.

7. Stabileste ca finala editiei curente a Cupei Romaniei – faza municipala – sa se dispute in data de 11 iunie a.c., locatia urmand a fi stabilita ulterior.

8. Reconfirma ca protocolul medical aplicabil in competitiile municipale este cel emis de Federatia Romana de Fotbal in data de 3 noiembrie 2021 Acesta poate fi gasit accesand: https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2021/11/211103-Protocol-desfasurare-competitii.pdf.

Directia Competitii, prin compartimentele sale, va duce la indeplinire prezenta.