Blog

Sărbători fericite tuturor!

Dragi prieteni,

Urarea pe care o adresăm, în numele conducerii Asociației noastre, tuturor prietenilor și membrilor săi, este de a petrece un Crăciun liniștit alături de familiile lor.

Conform tradiției, sărbătorile de Crăciun trebuie trăite ca un moment de reflecție în căldura casei.

De cele mai multe ori, serviciile noastre ne duc departe, cu multe sacrificii cerute, în special, familiilor noastre, cărora trebuie să le mulțumim pentru sprijinul invariabil pe care ni-l acordă.

În câteva zile, va începe un nou an care, ca întotdeauna, va avea toți practicanții pregătiți să celebreze bucuria jocului, de la prestigioasele stadioane ale Ligii I până la terenurile jocurilor copiilor.

Transmitem un gând de încredere și de susținere și pentru foarte tinerii noștri arbitri și pentru mentorii acestora, mereu conduși de simțul dezvoltat al onoarei și al dreptății, care îi caracterizează pe fiecare, de la cel mai tânăr până la cel mai experimentat.

Angajamentul Asociației noastre este de a dezvolta și de a proteja în continuare toți membrii săi, punând în valoare toți participanții care poartă cu mândrie blazonul cluburilor lor pe echipament.

În final, adresăm un gând bun tuturor celor ce trudesc la bunul mers al Asociației, onorând istoria ei de 31 ani.

O caldă îmbrățisare, alături de cele mai bune urări de Crăciun Fericit și un An Nou liniștit!

La mulți ani!