Blog

Sedinta Comitetului Executiv din 11 ianuarie 2023Intrunit astazi, Comitetul Executiv al Asociatiei, a hotarat, printre altele, urmatoarele:

1. Aproba procedura de modificare a programarii jocurilor la fotbal pe teren redus, serii “colorate”, altfel decat au fost stabilite prin tabela Berger.

2. Aproba ca, incepand cu prima etapa din returul editiei de campionat 2022-2023, niciun antrenor nu va avea dreptul de a participa la vreun joc oficial fara a avea licenta valabila, carnetul de antrenor / instructor vizat pe anul in curs si ecusonul purtat la vedere pe toata durata jocului. Carnetul / Licenta de antrenor / instructor va fi predat / a arbitrului, odata cu carnetele / licentele jucatorilor, si va fi restituit de catre acesta numai la finalul jocului. Antrenorii / instructorii care nu indeplinesc conditiile mentionate mai sus nu vor avea acces in incinta terenului de joc.

Directia Competitii, prin secretarul Comisiei Tehnice, va duce la indeplinire prezenta.

3. Reconfirma structurilor sportive participante in competitiile Asociatiei posibilitatea ca, prin solicitare scrisa, sa organizeze sau sa participe la turnee private numai in perioadele in care nu sunt organizate competitiile oficiale ale Asociatiei (campionat si Cupa Bucurestiului).

Asociatia nu va percepe taxe pentru organizarea turneelor private care au loc in perioada mentionata mai sus daca organizatorul anunta in scris Asociatia si daca va asigura arbitrajul cu arbitri municipali, platiti, cu documente fiscale, in cuantum egal cu baremurile de arbitraj ale jocurilor oficiale, pentru turneele organizate pe teritoriul municipiului Bucuresti. La solicitarea organizatorului, Asociatia poate desemna observatori si / sau delegati de joc care sa contribuie la buna desfasurare a turneelor.