Blog

Procedura de acreditare a fotoreporterilor

Fotoreporterii independeti sau apartinand altor institutii media decat cele detinatoare ale drepturilor de televizare (unde este cazul),  care doresc sa ia parte la jocurile din campionatul Liga 4, editia 2017-2018, trebuie sa obtina acreditarea din partea Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. In urma acreditarii, acestia vor avea acces pe terenul de joc, in limita spatiului disponibil, conform prevederilor regulamentare.

In vederea acreditarii, persoanele interesate trebuie sa trimita, prin e-mail, la adresa juridic@amfb.ro, o cerere, insotita de o copie a actului de identitate, precum si a legitimatiei de serviciu/membru intr-o asociatie de presa sportiva (daca este cazul). Acreditarea se face gratuit, o singura data, oricand pe parcursul editiei de campionat.

Saptamanal, lista fotoreporterilor acreditati, cu acces pe terenul de joc, se actualizeaza pe site-ul amfb.ro , varianta disponibila pe site fiind cea folosita de organizator si arbitrul jocului in vederea permiterii accesului.